Tuesday, 6 December 2011

-Madu-

Hello, Assalamualaikum.


Heyy ! ni pon bukan gambar sy gak. Ni gambar madu sy. :)) Hee~ dia cute & cantik kan ? Yeah, semestinya memang cantik. ;)) Want to know her ? okee, name dia -Nurul Hafidza-. Sy panggil dia -Hafidza-. Umur dia same ngan umur sy gak. :DD Tahun depan kami boleh jumpa lagi sebab kami satu skolah. :)) Hee~ nak tau kenape boleh jadi madu ? Bace kat bawah tuh. :))

Ni Kisah kami.
Dulu time sy balik skolah kan, ada ex boy dia dtg ke arah sy. Then, ex boy dia tibe2 je puji mata sy cantik. :PP Yuckss ! Lepas tuh, ex boy dia ckap kat sy yg dia suke ngan sy. ==' Sebab itulah kami gaduh. Hanya kerana Boy pun nak gaduh. ==' Sy pun kena anti. :((, lama2, kami jadi baik & berkawan balik. :DD Happy sgt2. Hee~ I Love her much >,< Okelah. itu jee, Assalamualaikum.

BY :
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

No comments:

Post a Comment