Wednesday, 28 December 2011

AnissQistina

Hello, Assalamualaikum. :)


Lame dah sy tak buka blog, sorry k. :)) Btw, ni muke sy yg terkini sebelum 2O12. Cantik atau buruk terserah ngan korang la erk. ;). Sy harap korang suke pic ni. Sy tak pakse korang untuk suke. kalu benci, ape leh buat. ;) sy bergambar kat ruang tamu. Biase2 je. ;p, ohh ye, satu lagi sy nk tanye, korang prasan tak rambut sy ? rambut sy dah pendek. :D sy lebih sukekan kepade rambut pendek daripada rambut panjang. :)) Itu je, byebye, Assalamualaikum.

BY:
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

Thursday, 15 December 2011

Jirayu Laongmanee.

Hello, Assalamualikum.


hey, ni pelakon thailand yg sy minat sgt2 >,< name dia -Jirayu Laongmanee-. Dia berlakon sebagai Ped dalam criter Suck Seed. Yeahh, best giler tgk criter tuh. Tetibe je sy mnat ngan Thailand tau. MwaHAHAHA. Tgk laa criter Suck Seed. :DDD, cute kan Jirayu ? Dia ade lesung pipit, sy pun ada. best sgt2 tgk. klah, byebye, Assalamualaikum.

BY :
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

Sunday, 11 December 2011

-Miko-

Hello, Assalamualaikum.


Ini kucing sy, tapi dia dah mati. *R.I.P. from 19.O6.2O11 - 18.11.2O11. Nak tau tentang dia ? k.

Ni Kisah dia.
6.45 p.m. - dia tgh dalam sangkar dia. *Nazak dah.
6.5O p.m. - dia baring sambil menunggu masa untuk mati. :'(
6.58 p.m. - mak sy letakkan beberapa titis air zam-zam dkat mulut dia. Lepas tuh kaki dia tiba2 gerak. mungkin *tanda2 dia nk mati. :'(
6.59 p.m. - Miko mati. :'(((((((((((((

Btw, i'm gonna miss u miko. :'( 18.12.2O11 sebulan mati dah. :'((((((((

BY :
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

Mwahh :*

Hello, Assalamualaikum.


Ni gambar sy gak. ^,^  Erm, sje je post. :DDD btw, korang suke tak ? kalu tak suke takper laa. Gambar ni diambil di ruang tamu. Waktu malam lagi tuh. Bosan sgt2 sebab ituh sy ambik gambar. Gambar ni untuk korang sumer. Itu jee, byebye. Assalamualaikum.

BY :
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

Thursday, 8 December 2011

Bagi Lepas geram jap. ;)

Hello, Assalamualaikum.


Skang sy nk ceramah sikit. :DD hee~ First, Jgn terlampau ckap org 'Bidak/Buruk'. Kenape ?Kamu fikir kamu dah cukup perfect ? Dgr sini oke budak kecik, semua ciptaan Allah cantik2, Okee. Second, jgn ckap ketawa sy nih trip2 syaitan. Mcm laa ko kenal ngan syaitan. ==' Third, Jgn suka hati nk cari2 pasal ngan budak2 besar. Kenapa laa sgt kalu posing kawan2 sy mcm tuh, kenapa ? Ko fikir ko dah pandai posing. PUIK laa. Sy dah tgk gambar ko, sy tgk mcm ko masih budak kecik. So, blajar dulu jgn cari pasal, k budak. Malas dah sy nk join gaduh2 nih. Oke, itu je. Assalamualaikum.

BY :
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

-Mickey-

Hello, Assalamualaikum.


Ni pun gambar kucing sy. Anak kucing jugak. Cute tak ? ^,^ Nak tahu tentang dia jugak ? Boleh jee.

: Mickey.
: Main Coon ( campuran )
: Orange + White.
: Male.

Hee~ tentang perangai dia pulak.

: Kuat buang air besar.
: Nakal.
: Manja.
: Kuat tidur.

Itu je, okelah. Byebye. Assalamualaikum.

BY :
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

-Milly-

Hello, Assalamualaikum.


Ini pulak gambar anak kucing sy. ^_^ cute tak ? Nak tahu tentang dia. Boleh jee.

: Milly.
: British Short Hair.
: Grey.
: Female.

Macam biodata org pulak ==', btw, nk tau perangai dia ? Okee,

: Kuat makan.
: Kuat tidur.
: Kuat main.
: Kuat manja.

Hee~ ^,^ itu jee. Byebye. Assalamualaikum.

BY :
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

Smile :)

Hello, Assalamualaikum.


Ni baru gambar sy. :DD Tgk tuh, sy happy kan ? Yeah, sebab hari ni -O8.12- adalah hari jadi sy. Sy dah besar. :') Btw, sy sangat2 HAPPY. Sebab ramai yg post Happy Bufday di FaceBook sy. Itu pun dah cukup untuk sy & sy rasa ia adalah seperti hadiah tapi ia hanyalah satu post. Btw, sy hargai post korang. :DD
BY :( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

Wednesday, 7 December 2011

O8.12

Hello, Assalamualaikum. :DD


Hermm, tau tentang tarikh O8.12 ? Haa ! nak bagitau laa nih. Tarikh ni adalah tarikh yg speSIAL buat sy. Hee~ sorry kasar. ==' tak lah, tarikh paling special untuk sy. ^_^ tuh tarikh bufday sy & esok adalah tarikhnya. YEY ! esk pegi buat iC. :)) Yeahh ! :') Sy dh besar. Btw, jgn lupe wish ok ? HAHAHA. Okelah itu jee. Assalamualaikum.

BY :
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

Tuesday, 6 December 2011

-Madu-

Hello, Assalamualaikum.


Heyy ! ni pon bukan gambar sy gak. Ni gambar madu sy. :)) Hee~ dia cute & cantik kan ? Yeah, semestinya memang cantik. ;)) Want to know her ? okee, name dia -Nurul Hafidza-. Sy panggil dia -Hafidza-. Umur dia same ngan umur sy gak. :DD Tahun depan kami boleh jumpa lagi sebab kami satu skolah. :)) Hee~ nak tau kenape boleh jadi madu ? Bace kat bawah tuh. :))

Ni Kisah kami.
Dulu time sy balik skolah kan, ada ex boy dia dtg ke arah sy. Then, ex boy dia tibe2 je puji mata sy cantik. :PP Yuckss ! Lepas tuh, ex boy dia ckap kat sy yg dia suke ngan sy. ==' Sebab itulah kami gaduh. Hanya kerana Boy pun nak gaduh. ==' Sy pun kena anti. :((, lama2, kami jadi baik & berkawan balik. :DD Happy sgt2. Hee~ I Love her much >,< Okelah. itu jee, Assalamualaikum.

BY :
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

Lovely Sister.

Hello, Assalamualaikum.


Ini pulak gambar kakak angkat sy jugak. Stylish dia nih. :DD tgklah gaya gambar dia. Cantik kan ? yeah, Memang cantik pon. Want to know her ? Okee. Name dia -Maybelyna Deborah-. Sy panggil dia -Maybel- Dia baik. Umur dia sebaya ngan sy gak. :)) haa, nk citer ngan korang nih. Next year kami tak sama skolah. :'( I'm gonna miss u May. Hee~ Dia baik tau. Kadang2 dia buat lawak. XDD hee~ kami dulu slalu gaduh. Nak tau ? Bace lah sampai abis. :))

Ni Kisah kami.
Dulu kami slalu gaduh tau. Yelaa, gaduh pasal perangai sy yg gedik sgt dulu. Sy sedih sgt time gaduh tuh. Perangai sy memang gedik nak mampos dulu sampai dorang benci sy. Memang sy patut dibenci dulu. Sy tak tau kenape sy boleh gedik & sejak bile sy boleh gedik sebab dulu sy pendiam. Hee~ Skang dorang dh tak benci kat sy dah sebab sy dh ubah perangai. Sy pun tak tau mcm mana boleh ubah. ==' btw, i love her very very much >,< Okelah, itu jee. Assalamualaikum.

BY :
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

Si MeOw

Hello, Assalamualaikum.


Ni Bukan gambar sy. Tau siapa nih ? She is my BELOVED sister. :)) Kakak paling baik. Dia cute & cantik kan ? HAHAHA, Sy kan buruk. Tgk kakak angkat sy sumer nye comel2. ;)) Ohh yaa, Want to know her ? Okee. Name dia -Nadhirah Iman-. Sy panggil dia -Nads-. Umur dia same ngan umur sy. ^,^ Dia baik. I miss her very much >,< . HAHAHA. Dia baik tau. :DD. Selain tuh, dia minat kucing. Same ngan sy minat kucing. Kucing dia sumer gemok2. :3 Comel lagituh. Dia tinggal di Taman Indah Permai juga. Rumah dia berdekatan ngan rumah sy. :)) senang nk jumpe dia. ^_^ Hee~ Dia ni sporting. Badan -Nadhirah- ni chubby. >,< sedap kalu peluk dia. Hee~ I LOVE U, SIS :'(

BY :
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

AnissQistina

Hello, Assalamualaikum.

ini gambar sy. Nak sy intro ? Boleh jeee.

: Dayangku Aniss Qistina [Aniss]
: Sk Tobobon, next year Smk Tobobon.
: O8.12.1999
: Kuatan, Pahang.
: Taman Indah Permai. [IP]
: Dengar lagu & menulis diary.
: Doktor
: Nadhirah, Maybel, Clave, Ain, Asfarina & ramai lagi.

Hee~ Oke lah, itu jee, Assalamualaikum.

BY :
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )