Sunday, 1 January 2012

Abang Kesayangan Saye :)

Hello, Assalamualaikum.


Hey, ni abg kesayangan sy. sy paling rapat ngan dia. dia suka wat lawak. Tapi, sy sedih sebab besok (O2.O1.2O12) abg sy pergi plkn. Sy tau tak lame di plkn. Hanya 3 bulan je. Tapi, korang tau perasaan sy ? Tak kan ? ok sy share, sy sgt sedih skang sebab sy tak dgr lawak2 bodoh yg keluar dari mulut dia selama 3 bulan. Sy nangis bersungguh-sungguh dalam bilik. :'( Sy akan merindui dia. Sebenarnya, sy belum lagi rela lepaskan dia buat sementara. :'( takperlah. biarkan dia menambahkan ilmu pengetahuan selame dia berada di plkn. dia abg paling baik & pandai buat lawak. Tak kusangka yg dia terpilih masuk plkn. itu je, i love u bro. :'(

BY:
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

Wednesday, 28 December 2011

AnissQistina

Hello, Assalamualaikum. :)


Lame dah sy tak buka blog, sorry k. :)) Btw, ni muke sy yg terkini sebelum 2O12. Cantik atau buruk terserah ngan korang la erk. ;). Sy harap korang suke pic ni. Sy tak pakse korang untuk suke. kalu benci, ape leh buat. ;) sy bergambar kat ruang tamu. Biase2 je. ;p, ohh ye, satu lagi sy nk tanye, korang prasan tak rambut sy ? rambut sy dah pendek. :D sy lebih sukekan kepade rambut pendek daripada rambut panjang. :)) Itu je, byebye, Assalamualaikum.

BY:
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

Thursday, 15 December 2011

Jirayu Laongmanee.

Hello, Assalamualikum.


hey, ni pelakon thailand yg sy minat sgt2 >,< name dia -Jirayu Laongmanee-. Dia berlakon sebagai Ped dalam criter Suck Seed. Yeahh, best giler tgk criter tuh. Tetibe je sy mnat ngan Thailand tau. MwaHAHAHA. Tgk laa criter Suck Seed. :DDD, cute kan Jirayu ? Dia ade lesung pipit, sy pun ada. best sgt2 tgk. klah, byebye, Assalamualaikum.

BY :
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

Sunday, 11 December 2011

-Miko-

Hello, Assalamualaikum.


Ini kucing sy, tapi dia dah mati. *R.I.P. from 19.O6.2O11 - 18.11.2O11. Nak tau tentang dia ? k.

Ni Kisah dia.
6.45 p.m. - dia tgh dalam sangkar dia. *Nazak dah.
6.5O p.m. - dia baring sambil menunggu masa untuk mati. :'(
6.58 p.m. - mak sy letakkan beberapa titis air zam-zam dkat mulut dia. Lepas tuh kaki dia tiba2 gerak. mungkin *tanda2 dia nk mati. :'(
6.59 p.m. - Miko mati. :'(((((((((((((

Btw, i'm gonna miss u miko. :'( 18.12.2O11 sebulan mati dah. :'((((((((

BY :
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

Mwahh :*

Hello, Assalamualaikum.


Ni gambar sy gak. ^,^  Erm, sje je post. :DDD btw, korang suke tak ? kalu tak suke takper laa. Gambar ni diambil di ruang tamu. Waktu malam lagi tuh. Bosan sgt2 sebab ituh sy ambik gambar. Gambar ni untuk korang sumer. Itu jee, byebye. Assalamualaikum.

BY :
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )

Thursday, 8 December 2011

Bagi Lepas geram jap. ;)

Hello, Assalamualaikum.


Skang sy nk ceramah sikit. :DD hee~ First, Jgn terlampau ckap org 'Bidak/Buruk'. Kenape ?Kamu fikir kamu dah cukup perfect ? Dgr sini oke budak kecik, semua ciptaan Allah cantik2, Okee. Second, jgn ckap ketawa sy nih trip2 syaitan. Mcm laa ko kenal ngan syaitan. ==' Third, Jgn suka hati nk cari2 pasal ngan budak2 besar. Kenapa laa sgt kalu posing kawan2 sy mcm tuh, kenapa ? Ko fikir ko dah pandai posing. PUIK laa. Sy dah tgk gambar ko, sy tgk mcm ko masih budak kecik. So, blajar dulu jgn cari pasal, k budak. Malas dah sy nk join gaduh2 nih. Oke, itu je. Assalamualaikum.

BY :
( dayana_aniss/DAYANGKU ANISS QISTINA )